Keskustelu

London TomNahkaa ja huumaa9.5.2020 21:31
Olin Lontoossa kesätöissä joitakin vuosia sitten. Kotiin paluuseen oli aikaa enää pari viikkoa. Kuljeskelin jälleen kerran Kensingtonin katuja eräänä elokuisena iltana. Nyt oli saatava kaikki mahdollinen irti jäljellä olevasta ajasta.
Yht'äkkiä kaluni ponnahti pystyyn ja alkoi seistä kuin tykki. Olin nähnyt jotakin todella rautaista. Kadun toisella puolella kulki vastakkaiseen suuntaan komea, tumma ja mustaviiksinen kaveri. Mustat, tiukat nahkafarkut kiiltelivät illan valossa. Pitkä kaveri oli pukeutunut kiihottaviin nahkakamppeisiin. Tunsin jo mlekein sieraimissani kiihottavan nahan hajun.

Kaluni alkoi kostua, nytkähdellä ja pullistella farkuissani. Päätin seurata tuota upeata saapasjalkaa. Kenties hän oli menossa johonkin läheiseen pubiin, ajattelin. Ja niinhän kävikin. Jo kulman takana kaveri astui pubin ovesta sisälle perse välkkyen. Odottelin hetken ulkona ja yritin saada kyrpäni unohtamaan äskeisen.

Se ei onnistunut. Vedin syvään henkeä ja astelin sisälle pubiin. En ollut uskoa silmiäni. Koko kapakki oli tulvilaan nahkakundeja. Oli saapasta, haalistunutta farkkua, kiiltävää nahkarotsia ja -farkkua. Naulakoissa roikkui rotseja ja kypäriä. Miehet seisoskelivat ryhmissä, joku nojaili seinään tai pylvääseen. Kaljatuoppeja roikotettiin miehekkäästi kyrvän kohdalla ja joka toisella näytti seisovan. Otin itse ison tuopin olutta ja asetuin seinän viereen. Nojailupaikkoja alkoi olla rajoitetusti kun kavereita lappoi sisään jatkuvasti. Vieressäni seisoskeli pari seksikkään näköistä kundia. Totesivat minulle, että kesällä paljon uusia kasvoja. Myöhemmin toinen heistä tarjosi oluen. Katslein housujen etumuksia. Kyrvät kuulsivat nahkahousujen läpi ja hipaisivat toinen toisiaan tungoksessa. Baaritiskiin nojaili kaveri melkein puhki kuluneissa farkuissa, kullin kohdalla oli märkä läiskä ja näytti siltä että pian repeää.
Olin jo unohtanu pitkän pojan, jonka avulla löysin tämän kiimapesän, kunnes näin hänet oven suussa. Hän oli melkein päätä pitempi muita. Tuliset silmät katsoivat minuun ja taisin läikäyttää kaljaa housuilleni. Kaveri oli tosi miehekkään näköinen. Hetken kuluttua hän lähti pois parin muun kaverin kanssa, enkä enää nähnyt häntä. Siirryin baaritiskille. Maksaessani kaljaani näin ison tiskin toisella puolella kaverin, joka tuijotti minua. Nahkainen koppalakki oli melkein silmillä, tummien viiksien välissä roikkui tupakka rennosti. Vastasin tuijotukseen ja kaveri alkoi puhaltaa savurenkaita.

Kyrpäni oli taas haljeta. Siirtyessäni tiskin toiselle puolelle, kullini hankautui tiukkoja nahkaperseitä vasten ja tunsin väristyksiä. Tiskin ympärillä seisoskelijat pyörittelivät perseitään ja kullejaan, jotata varmasti jokainen hipaisisi toinen toistaan hakiessaan kaljaa tai vaihtaessaan paikkaa.

Taisi siinä tungoksessa joku puristella pakaroitani ja kaluani, mutta en pysähtynyt. Olin tullut koppalakkisen viereen. Hän alkoi heti jutella ja osti molemmille oluet. Kaverin nimi oli Thomasj a hän kertoi olevansa poliisi. Siirryimme hieman hiljaisempaan nurkkaukseen juttelemaan. Meteli oli silti aikamoinen, olihan tupa täynnä nahkakundeja. Tom oli tumma ja komea, irlantilainen syntyjään. Hän sanoi asuvansa viereisessä korttelissa ja pyysi luokseen drinkille. Ja pian olinkin jo matkalla hänen kämpälleen. Matkalla Tom kertoi käyvnsä lähes joka ilta samassa pubissa, mutta harvoin iskevänsä ketään sieltä. Kuljin hieman hänen takanaan, silmät ja kyrpä tapittaen pyöreää ja kiiltävää nahkaista persettä. Tiukat nahkafarkut narisivat seksikkäästi Tomin saapastellessa edelläni. Mieleni teki hyökätä häneen takaa ja nussai ja nussia... Tomilla oli upea huoneisto. Hän kertoi asuvansa amerikkalaisen kaverin kanssa, joka nyt oli matkoilla. Se oli minulle pieni pettymys mutta unohdin sen pian kun Tom tarttui lanteisiini. Hieroimme kullejamme vastakkain housujen läpi valtavan peilin edessä. Näky oli mahtava. Tom ehdotti, että runkkailisimme kumpikin omia kullejamme ja katselisimme toisiamme peilistä. Ja tehdään sitä hitaasti ja nauttien, hän sanoi. Tom alkoi keinuttaa lantiotaan kiihottavasti. Koppalakin alta pilkottivat upeat viikset ja Tomin suu ja kieli tekivät himokkaita liikkeitä. Tein samoin ja runkkastin hitaasti limaista kulliani, joka oli melkein valmis. Runkkasimme samassa rytmissä Tom päästeli kiihkeitä, kiimaisia voihkaisuja. Sitten hän kiskaisi minut tiukasti kiinni itseensä. Olin nenä kiinni hänen nahkarotsissaan, joka haisi bensalle. Minusta se oli ihmeellisen kiihottava haju. Pidimme pienen tauon. Maistelimme viskiä ja Tom esitteli vaatekomeronsa. Se oli pullollaan nahkahousuja ja -rotseja, saappaita ja katseni kiinnittyi kuluneisiin motocrosshousuihin. Tom kertoi joskus harrastaneensa motocrossia ja näytti valokuvia, joissa hän oli pyörän selässä. Vaihdoin omat farkkuni kireisiin nahkafarkkuihin ja vedin päälleni nahkarotsin, jonka selässä oli nastoja. Pian olimmekin taas hommissa. Runkkasimme hitain ja pitkin vedoin toisemme isoja kyrpiä. Tom puristeli nahkaista persettäni ja tein samoin hänelle. Himokas kieli tunkeutui suuhuni. Runkkasimme taas omia kullejamme. Näin pystyimme parhaiten katselemaan peilistä touhujamme.

Tom teki irstaan näköisiä liikkeitä lantiollaan ja runkkasi kiiltävää, litisevää kulliaan hitaasti nauttien. Nahkafarkut olivat valuneet polviin ja paljastivat karvaiset reidet. Tomin kieli vatvoi himokkaasti ja huomasin että pian häneltä lentää.
Lisäsin vauhtia ja hankasin punoittavaa limaista kyrpääni. Peilissä oli himokas näky. Tuntui fantastiselta nähdä kaksi kiimaista nahkakundia runkkuhommissa. Tom vääntelehti kuin Elvis ja runkkasi sekä huohotti. Sperma lensi kaaressa peilille. Olin tahallani hidastellut laukeamistani. Tom asettui taakseni, otti kiinni olkapäistäni ja läiski lantiotaan persettäni vasten. Sitten hän tarttui toisella kädellään kyrpääni ja puristeli toisella pakaroitani ja reisiäni. Yritin nähdä peilistä mutta silmäni kääntyivät ympäri.

Tom runkkasi ja puristeli samalla nuollen korviani ja niskaani. Sperma lähti liikkeelle ja aloin täristä. Kullini sylki lastinsapeilille ja osaksi Tomin suuhun. Lopuksi Tom nuoli kyrpäni puhtaaksi spermasta.

Jäin yöksi Tomin luokse. Tapasin häne vielä muutaman kerran ennen kotiin lähtöäni ja opint häneltä uusia, kiihottavia temppuja. Se oli parasta mitä tähän mennessä olen kokenut ja siitä on jo kuusi vuotta.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: