Keskustelu

VieraissaLäheltä piti9.5.2020 20:48
"Tumma, karkeakarvainen vittu häämötti Kaarinan reisien yhtymäkohdassa hänen maatessaan vuoteellaan. Lasse, Kaarinan aviomies katseli vaimonsa täyteläisiä muotoja himokkaasti ja näin kuinka hänen housujensa etumus kävi jotenkin ahtaaksi.

Olimme juuri olleet pääsemässä itse asiaan Kaarinan kanssa kun kuulimme Lassen yllättäen saapuvan kotiin ja siitä syystä lymysin paraikaa Kaarinan vaatekomerossa kuin paraskin sarjakuvasankari. Komerossa oli säleikköovi, joten minulle avautui esteetön näkymä makuuhuoneeseen, huolimatta erilaisista ympärilläni riippuneista hepenistä.
Lasse, jonka Kaarinan mukaan piti olla toisella puolella Suomea, selitti juuri yllättävän kotiinsaapumisensa syitä. Kaarina vilkuili häiritsevän hermostuneesti olinpaikkani suuntaan, pelkästi joka hetki Lassen hyvän ystäväni, tajuavan jonkin olevan vinossa. Kolmen vuorokauden selibaatti oli kuitenkin tehnyt tehtävänsä, eikä än nähnyt muuta kuin vaimonsa kiihtymyksestä väreilevän vartalon; törröttävät nännit piktien, suippojen rintojen päissä ja kostean, hienopiirteisen pillun, joka yhdessä pitkien, jäntevien reisien ja pyöreiden kiinteiden pakaroiden kanssa loi kokonaisuuden, josta ei voinut olla kuin yhtä mieltä. Kaarinan seksuaalisen valmiuden Lasse ilmeisesti kuvitteli johtuvan omasta kotiintulostaan tai ylitsepääsemättömästä ikävästä tai molemmista. Yhtäkaikki vapautui hän vaatteistaan kadehdittavalla nopeudella ja pian oli Kaarinalla muuta ajateltavaa kuin vaatekomerossa vaatteitaan päälle pukeva rakastajansa.

Se, mitä makuuhuoneessa alkoi tapahtua, oli laiha lohtu Kaarinalle tarjoamastani kalliista ravintolaillasta. Lasse ryhtyi koko patoutuneen energiansa voimalla käsittelemään huomattavasti pienikokoisempaa vaimoaan. Voimakkain, lähes väkivaltaisin ottein hän raastoi Kaarinan ruskettuneet reidet erilleen ja ruhjoi valtaisan aisansa alleen pakottamaan jalkoväliin. Hetken harhailtuaan löysi sinipunainen terska tiensä emättimeen vetäen perässään vähintään viis tuumaa paksua teräksenkovaa kullinvartta. Kaarinan silmät pullistuivat päässä ja kurkusta lähtenyt rääkäisy tukahtui Lassen kuolaisten huulten puristukseen.

Oli kuin jokin alkukantainen eläin olisi päässyt toteuttamaan itseään. Lasse murisi ja ähkyi survoessaan kyrpäänsä Kaarinan passiiviseen olemukseen. Vähitellen passiivisuus kuitenkin väistyi ja pian oli hillitön nussiminen valloillaan. Näky oli ruokottomuudessaan niin vastenmielinen, että suljin silmäni. Vasen jalkani alkoi puutua korvissa kaikuivat rivoudet, joita puolisot toisilleen syytivät. Läiskähtely, lotina ja pärinä, joka syntyi ilman purkautuessa hikisten vartaloiden välistä, täytti ikävällä tavalla tietoisuuteni. Toimitukseen olennaisesti liittyvät tuoksut ehtivät komeroon asti, joten katsoin turhaksi pitää silmiäkään kiinni.
Lasse lähestyi selvästi huippuaan. Mieleen tuli jokin suuri uroseläin kun hän selkänsä köyristäen jännittyi orgasmin kourissa ja kumeasti mölisten purkautui Kaarinan villinä tanssivaan vittuun. Hengityksen hieman tasaannuttua Lasse poistui vihellellen kylhyhuoneen suuntaan. Katsoin tilaisuuteni tulleen ja avattuani piilopaikkani oven syöksyin vasenta jalkaani liikaten poikki huoneen kohti avoimena odottavaa suurta näköalaikkunaa. Kaarinan kasvoilla oli väsyneen anteeksipyytävä ilme kierähtäessäni läpi ikkunaverhojen pihanurmikolle. Tätä eivät kaverit ihan hevillä usko, ajattelin painaltaessani kohti lähintä bussipysäkkiä.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: