Keskustelu

Uutta sisältöäMaijan kanssa kolmestaan2.5.2020 18:34
"Maija oli parinkymmenen, pitkä tumma tukka, hoikka vartalo ja lihakset oikeissa paikoissa. Hän oli pari vuotta kihloissa velipoikani knassa, mutta se päättyi yllättäen. Myöhemmin velipoikani antoi vaisusti ymmärtää, että Maija oli hänen mielestään liian kiinnostunut muista miehistä.

Omat kokemukseni vahvistivat velipojan käsityksiä. Maija oli antanut minun ymmärtää, että velipoika ei omistanut yksinoikeutta. Olin pari kertaa suudellut häntä pienessä hutikassa, eikä ne ihan sisarellisia ystävyydenosoituksia olleet. Pidin vahinkona tuon suhteen päättymistä, minusta Maija oli kiva tyttö, jonka olisin mielelläni tavannut niinkuin velipojan vaimon tapaa. Myös oma vaimoni piti Maijasta.

OMa avioliittoni oli jatkunut jo pian kymmenen vuotta ja usein keskustelimme vaimoni kanssa pienen piristyksen aikaansaamisesta. Meillä oli tapana silloin tällöin ostaa pornolehtiä ja katsella sekanaimisia. Oli tullut puheeksi sekin, että jos tilasuus tulisi niin yritettäisiin... Ja kun aikansa odottaa se tuleekin. Syksyisenä perjantai-iltana Maija soitti siinä seitsemän maissa. Oli vähän surkeana, sanoi olevansa Helsingissä kursseilla ja riidelleensä yökortteerinsa kanssa. Kun rahatkin olivat vähissä, Maija pyysi päästä meille yöksi. Meillähän ei ollut mitään sitä vastaan. Hauska olisi nähdä tyttöä pitkästä aikaa ja kuulla miten nyt menee.

Maija tuli puolen tunnin päästä. Juttelimme kuulumiset, otimme vähän iltapalaa ja joimme pari pulloa punaviiniä. Puolen yön aikoihin katsoimme, että nyt on aika mennä nukkumaan. Asuntomme on pienehkö kaksio, Maija sai mennä sohvalle. Punaviinin ja miellyttävän seuran innoittamana ryhdyin tietysti vaimoni kanssa naimapuuhiin. Olimme molemmat aika kiihottuneita, eikä pikku puuhailumme tietysti ihan äänetöntä ollut. Puuhailumme oli vasta alussaan, minä olin alla nuoleskelemassa tutoa vaimoni viehättävää pikku tussukkaa, vaimo päällä tikkukaramellinsa kimpussa. Yht'äkkiä minulla oli sellianen tunne, ettemme olleet yksin. Keskeytin touhuni ja vilkaisin sivulle. Siinä seisoi Maija pienessä yöpaidassaan vähän hämillisen näköisenä.

-Anteeksi pieni keskeytys, mutta minä en millään tarkene tuolla yhdellä viltillä.

- Mitäs tuosta, tule mukaan niin lämpenet kyllä, sanoin itsekin sanojani hämmästyen.

Se oli ehkä vitsi, mutta vain puolittain ja Maija otti sen tosissaan. Hän heitti yöpaitansa pois ja minä vedin hänet vuoteelle. Vilkaisin vaimoani, jonka ilme kertoi, että nyt tai ei koskaan. Ryhdyimme suutelemaan Maijaa ja vaimoni jatkoi kullini imemistä kaivaen samalla käsillään Maijan pientä tussukkaa. Sitä jatkui vain hetken, kun vaimoni työnsi minut Maijan päälle huokaisten, että Maija olisi nyt enemmän sen tarpeessa. Työnnyin Maijan pieneen rakoon, eikä tarvittu kuin pari työntyä, kun Maija sai suihkun. Olin vähän hämilläni vetäytyessäni pois.

Tytöt eivät olleet hämillään. Vaimoni ryhtyi hellästi nuoleman Maijaa jalkovälistä, jossa olivat sekaisin sekä hänen omat liemensä että minun sinne juuri tyhjentämäni lasti. Maija voihki ja huusi levittäen jalkojaan ja nostaen peppuaan, kunnes nopeasti laukesi hiljaa huokaillen. Tuota touhua en tietenkään voinut kylmänä katsella sivusta ja aloin pian tuntea piristymistä. Samassa kun Maija alkoi olla valmis ryhdyin jo kaivelemaan vaimoni hunajakuppia ja sen episodin päätyttyä kiipesin vaimoni päälle ja ryhdyin vanhanaikaisiin panopuuhiin. Nyt se kestikin pitempään ja vaimoni puolestaan ehti jo kaksikin kertaa saada osuutensa yhteisestä hyvästä ennenkuin olin valmis luovutukseen.
Makasimme hiljaa kaikki kolme silitellen toisiamme. Olo tuntui hyvältä ja raukealta ja taisimme nukahtaa. Havahduin liikkeeseen vieressäni ja totesin, että tytöt olivat toistensa päällä ihan oikeassa 69-asennossa, kielet ja sormet täydessä touhussa. Katselin hetken tuota näkyä, joka usein oli kiihottanut ajatuksiani, kunnes tunsin tarvetta osallistumiseen. Kävin alle Maijan mahlainen tussu suussani ja oma seipääni vaimon suussa. En ehtinyt huomata, mitä muuta vuoteessani touhuttiin. Tämä päättyi siihen, että vaimoni päättyi siihen, että vaimo kääntyi ottamaan seipääni siihen paikkaan, johon se alunperin oli suunniteltukin samalla kun Maijan tussu edelleen pysyi suussani. Maijan alkaessa voihkia myös vaimoni aloitti kiivaamman ratsastuksen ja laukesimme kaikki kolme yhtä aikaa. Tytöt tuntuivat olevan kyltymättömiä. Viiden minuutin levon jälkeen he kävivät yhdessä imemään nahkanuijaani. Sellaista ei voi verrata mihinkään ja niin olin hetkessä valmis uusiin seikkailuihin erotiikan ihmemaassa. Jatkoimme vielä pari kertaa välillä tytöt kahden, välillä kaikki yhdessä ja välillä toinen tyttö lepäillen. Päällimmäinen muistikuvani on se, että aina kun yritin nukkua tytöt yhdessä suillaan hoitivat minut pirteäksi jälleen...
Aamu on tuollaisen jälkeen hieman hämillinen. Ainoastaan Maija oli täysin luonteva. Erosimme päättäen, että Maija voisi toisenkin kerran tarvita yösijaa Helsingissä päin liikkuessaan."

kiinnostunutRe: Maijan kanssa kolmestaan23.5.2020 16:06
Kiimainen tarina. On mielenkiintoista lukee...

Mies 32Re: Maijan kanssa kolmestaan4.8.2020 17:22
Kiimainen tarina. Oli mielenkiintoista lukea samalla kun on töissä 😊 itse on ollut pitkää haaveena päästä kimppaa esim kaksi miestä ja yks nainen tai kaksi naista ja mä

Nainen 42Re: Maijan kanssa kolmestaan5.10.2022 9:59
Upea tarina.. naisena lukiessani kostuin todella! Unelmana olisi pari miestä ja minä.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: