Keskustelu

Hyvää teki kun se meniPoikien kesken1.5.2020 20:31
"Mä kerron teille miten multa poikuus meni elikkä kun mä olin ensimmäistä kertaa tollasessa sanotaan vähän hienommin, sukupuolisessa kanssakäymisessä jonkun kanssa. Jos se jonkun mielestä on inha juttu niin heittäkää kivellä. Ei se ole mun mielestä. Ja varmasti on monia joilla toi poikuuden menetys on käynyt just niinkun mullakin.

Mä olin viistoistakesänen silloin enkä tiennyt oikeestaan sukupuolihommista muuta kun kuulopuheista. Runkata mä kyllä osasin ja runkkasinkin, kuka sitä nyt ei siinä iässä tekis? No joo, sitte mä olin kesäaikaan yhdellä poikien urheiluleirillä. Siellä oli yks kaveri, kait se oli siinä kolmenkymmenen kieppeillä, joka opetti meille lentopalloo ja pelisääntöjä. Komee, iso ja tosi miehekäs karju ja helkutin mukava kaikin puolin. Se vei miedät usein treenauksen jälkeen suihkuun mutta itte se ei tullu, se vaan katteli kun me kundit kekkuloitiin munasillaan. Mutta kun se oli komentanut meidät ruokailuun, se itse meni suihkuun.

Meill oli aina päivällisen jälkeen vapaata, saatiin tehdä mitä haluttiin. Tavallisesti me pelattiin vielä futista, korista tai lentistä, mutta yhtenä päivänä mä ajattelin että mä lähden vähä kattelee maisemii. Meinaan oli tarkoitus löytää joku rauhallinen paikka missä vois runkata rauhassa, näin on. Mä hölköttelin metsään niinkun olisin treeniksellä ja sitte mä löysinkin kivan paikan, siin oli ainaski parimetrinen kivi ja ympärillä tiheetä pensaikkoo. Mä huippasin sinne pusikkoon ja kuuntelin vähän aikaa. Ei kuulunut mitään kummempaa . Silloin mä painoin verkkarit alas ja otin kullin kouraani ja aloin runkata oikeen hartaasti ja jumalauta kun se teki hyvää. Sitte multa tuli, multa tuli jo vähä mehujakin sillon ja mä varmaan läähätin ääneen kun se teki niin hyvää.

Niin just silloin mä kuulin sen kiven takaa sen Tanun äänen: "Hei Pepe, missä sä olet? Mä näin että sä tuli tänne jonnekin." Ja samassa se jo pisti päänsä esiin sen kiven takaa ja näki mut. Mä sujautin äkkiä kalun verkkareihin ja se tuli sen kiven takaa ja katso suoraan mun verkkareihin ja sitte mun naamaa.

"Kuule Pepe, sä olit runkkaamassa" se sano ankaran näkösenä. "Näytäs kun katotaan" Ja saman tien se tempas mun verkkarit kinttuihin ja siinähän mun kullini oli vielä turvoksissa, punasena ja päästä nilijakkaana. JUmalauta että mä häpesin. Mutta sen ilme muuttu ihan toiseksi ja se tartu kiinni mun kulliin ihan kivasti. "No niin, älä nyt ole noin nolona kyllä mä tiedän että joka kaveri rukkaa" se sano ja rupes hieroon mun kullia ja liikutteleen esinahkaa ees taas. Totta kai se rupes seisoon heti.

Se pyyhkäsi toisella kädellä terskan kuivaks ja sano sitte: "Mä näytän sulle mikä tuntuu vielä kivammalta." Ja sitte se kävi polvilleen ja otti mun kullin suuhunsa ja rupes imemään sitä ja runkkas mua samalla. Jessus se teki niin hyvää että mä unohdin kaiken muun, mulla ihan perse titisi. Ja sitten mä tiesin että multa tulee justiinsa, mä nykäsin persettä taaksepäin, kulli lupsahti sen suusta ja silloin mult tosiaan tuli. Se runkkas mua kovasti ja katto samalal kun mun kullin päästä tirsus muutama kirkas pisara, ei kai se mitään kunnon spermaakaan vielä silloin olllut. Se ei enää tehnyt mitään, paino vaan mun esinahkaa taaksepäin ja hipelöi mun muniani. Ja sitte se nousi jaloilleen ja veti omat verkkarinsa alas ja mä näin miten sen muhkee kulli seiso niin että terska oli sinipunainen.

Runkkaa sä nyt mua, pian" se sano ja vei mun käteni kullilleen. Mä tunsin miten kova ja kuuma sen kulli oli ja mä aloin runkata. "Kovempaa, hitaammin, kovemmin" se komensi. "Nyt nyt, kovempaa, kovempaa, oikeen kovaa, ai nyt se tulee runkkaa runkkaa kovempaa" Ja samassa sen kullin päästä ruiskahti paksu harmaa suihku, mä katoin siät ihan ihmeissäni. Se runkkas itte loppuun niin että enää muutama pieni pulpahdus harmaata nestettä pursus kullin päästä. Lopulta se otti muutamia puunlehtiä, kuivas niillä kullinpäänsä ja sujautti sen sitten housuihinsa. "Kai sä ymmärrät että tää on vain meidän välinen asia?" se sano ja taputti mua poskelle. "Mutta tule huomenna taas tälle samalle paikalle ihan vaan salaa"

Näin multa siis poikuus meni jos tää nyt sitä oli. Kyllä mä ivelä sen kulliakin imin ja me runkattiin yhtä aikaa toisiamme, mutta ei musta silti homoa ole tullu. Mä tykkään ennen kaikkea naisista, mutta jos joskus tapaan mukavan tuntuisen kaverin niin miksikäs ei, ei kai siinä mitään ihmeellistä ole? Sen Tanu mulle opetti, itte se oli puhtaaksviljelty homo."

TopiasRe: Poikien kesken7.5.2020 9:55
Nuorempaa poikaa kahdelle mukavalle?

Poika8Re: Poikien kesken10.7.2021 15:08
Vanhemmat miehet on niin herkullisia. Itsellänikin eka mies kokemus kun olin 17v ja vanhempi mies +50v otti kesäksi oppiinsa.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: