Keskustelu

Siskolle kiitollinen käteenvetäjäKun sisko näytti19.4.2020 17:39
"Olin silloin 13 vuotias, toisella luokalla oppikoulussa. Noin vuotta aikaisemmin olin huomannut että siihen asti vain pissimiseen käyttämäni kikkeli alkoi esimerkiksi housujen hangatessa nousta pystyyn ja seistä törrötti sitten tappikovana. Tietysti tuollainen kikkelin (eihän sitä vielä voinut kulliksikaan sanoa) tapittaminen alkoi tuntua siksi mielenkiintoiselta että ryhdyin lähemmin tarkastelemaan sitä ja kun sitten painoin esiniahan terskan päältä pois nähdäkseni sen kokonaan niin sellainen nautinnon tunne kulki ruumiini lävitse että polveni meinasivat pettää. Kun nautinnon aallot alkoivat laantua halusin heti tietää, voisinko tuntea saman uudelleen ja niin aloin liikutella esinahkaa edestakaisin ja tulihan se tietysti taas uudelleen. Olin päässyt seksuaalisen nautinnon makuun, olin keksinyt että vain hieromalla kikkeliäni peukalon ja etusormen välissä sain aina uudelleen ja uudelleen nuo ihmeelliset väristykset kulkemaan koko ruumiini lävitse, olin oppinut runkkaamaan. Ja siitä lähtien harrastinkin siät hommaa ahkerasti eikä kikkelini koskaan tuntunut saavan kyllikseen vaikka hankasin sitä rajustikin.

Sitten eräänä sunnuntaipäivänä vanhempani ja 15-vuotias sisareni sanoivat lähtevänsä kyläilemään ja minä puolestani sanoin jääväni "läksyjä lukemaan". Kun kuulin ulko-oven loksahduksen niin melkein samassa olin kaivanut jo valmiiksi jäykistyneen kikkelini esille housuistani ja aloin runkata. Sain huipun melkein heti mutta jatkoin hitasti ja taas alkoi tuntua hyvältä. Nautinto lisääntyi ja olin jälleen kiipeämässä huippua kohden kun kuulin oven narahtavan. Vilkaisen ovelle punertavan kukertava kikkeli kourassani ja sieltä katseli minua ovenraosta sisareni, olisin halunnut vajota lattian alle.

"Ai sinä leikit kikkelisi kanssa" sanoi sisko ja tuli huoneeseen ja luokseni, tarttui käteeni ja siirsi sen syrjään vaikka vastustelinkin. "No anna nyt kun minäkin katson sitä"

Kikkelini oli - luultavasti säikähdyksestä johtuen nuupahtanut tyystin.

"Voi kun se on söpö" siskoni sanoi, tarttui siihen ja puristi sen lämpimään kätöseensä. Ja eikös se riiviö alkanutkin heti taas kovettua. Minua hävetti niin etten tiennyt minne katsoa ja kuitenkin ehdin toivoa ettei hän vaan ottaisi kättään pois. "Hurja kun se tulee kovaksi, nyt seo n jo ihan jäykkä niinkuin joku oksa. Hei kuule katso, mä näytän sulle." Ja saman tien hän nosti hameensa ylös ja laski housunsa.

"Katso nyt katso, mä menne tohon sun sänkyys selälleni , tue nyt katsoon, mä levitän jalkni niin näet paremmin, no näetkös nyt?" Näinhän minä, pienen mustan karvatupsun ja keskellä punaisen vaon jota hän sormineen levitti niin että näin myös tummemman aukon. Se oli ensimmäinen kerta kun näin naisen tavaran levällään ja se oli hurja mutta samalla kummasti kiihottava näky. Olisin halunnut tutkia sitä vaikka kuinka, koskettaa sitä sormineni, haistaa sitä. "Kuule, tule nyt tähän mun päälleni tule tule nyt vaan, no, anna kun mä näytän, noin ja nyt me sun kikuli tänne, anna kun mä ohjaan noniin nyt se on siinä, ja nyt sä työnnät sen sinne sisään, työnnä työnnyt nyt aauuuh."

Ja siellähän se oli siskon pimpsassa ja samantien minulta tuli, nyyhkäisin ja nytkäytin muutaman kerran ja ohi oli. Mutta minä olin menettänyt poikuuteni, olin nussinut ensimmäisen kerran naista, olkoonkin että se oli siskoni. Ja oli se setään toista kuin runkkaaminen. Tietysti tämä oli vasta alkua, me nussimme vielä vuosia toistemme kanssa ja siskoni kertoi myöhemmin että hän oli ennen minua jo nussinut muutaman kerran joten en siis vienyt hänen piikuuttaan.

Jos joku kauhistelee tällaista asiaa, joka tunnetaan sukurutsauksen nimellä niin siihen sanoisin vain että tällaista tapahtuu aina ja kaikkialla. Eikä sinä ainakan minun mielestäni mitään pahaa ole."

Mies32Re: Kun sisko näytti30.8.2020 19:49
Kyl oli ihana tarina ootteko viel nussinut ois kiva tulla tein kanssa nussiiVastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: