Keskustelu

Uskoton vain ajatuksissaan..Ja taitavin sormin hän levittää häpyhuuliani..12.4.2020 12:16
Mieheni on paljon matkoilla joten joudun usein turvautumaan itsetyydytykseen koska en halua mennä vieraisiinkaan. Mutta saanhan silti ajatella mitä tahansa.

Minua kovasti kiihottava kuvitelma on seuraavanlainen. Olen yksin kotona, ylläni vain kylpytakki koska juuri olen tullut kylvystä. Silloin soi ovikello ja kun avaan oven on portaassa hauskan näköinen tummasilmäinen mies joka pyytää lupaa tulla sisälle esitelläkseen edustamiaan artikkeleita jotka varmaan kiinnostavat minua. Hän tulee olohuoneeseen ja avaa laukkunsa ja ottaa sieltä esille joukon kumikyrpiä, luonnonvärisiä, tulipunaisia, mustia...

Hän ottaa niistä yhden, se on ainakin kolmenkymmenen sentin mittainen, paksu ja suonikas, väriltään musta paitsi tattimainen terska joka on kirkkaan punainen. "Jeesus minä huudahdan ja vittuani alkaa kutittaa. "Eihän tuollainen kenen naisen pilluun sovi" (En koskaan tavallisesti käytä kaikkia noita "rivoja" sanoja mutta tähän kuvitelmaani ilman muuta.)

"Varmasti sopii, sopii teillekin uskokaa pois. Ja tekee tosihyvääkin. Sallikaa minun näyttää. Asettukaapa nyt siihen sohvalle selällenne ja levittäkää jalkanne. Noin juuri, pillu aivan levälleen. Ahhah, onpas nätti vittu. No niin tästä pannaan ensin vähän liukastusvoidetta, nooin" Ja taitavin sormin hän levittää häpyhuuliani ja sivelee kaikkialle, emättimen pohjaan asti rasvaa. Tunnen värinää koko alapäässäni. Sitten hän ottaa tekokyrvän ja kohotan päätäni nähdäkseni. Hitaasti hän painaa tuon valtavan kumikullin vittuuni ja taivas sehän uppoaa sinne melkein kokonaan. (Tällä hetkellä minulla on kolme sormea syvällä pillussani ja hieron ja hankaan rajusti.) Ja mies työntää ja vetää edestakaisin tekokullia, katselen miten se painuu syvälle vittuuni ja palaa taas kiiltävänä ja rasvaisena. Alan voihkia nautinnosta. Samassa huomaan, että mies on ottanut oman kyrpänsä esille, sekin on iso ja suonikas ja hän runkkaa sitä samaan tahtiin kuin kumikyrpä liikkuu vitussani. Ojennan käteni ja alan runkata häntä yhä rajummin ja rajummin ja samoin hän kiihdyttää tahtia kumikullilla. Ai, että se tuntuu ihanalta, ihan silmissä sumenee ja raivoisalla voimalla suorastaan revin hänen kyrpäänsä j siitä ruiskahtaa paksu spermasuihku suoraan päälleni, rinnoille ja kasvoille. Tämä on niin kiihottava näky että tunnen orgasmin tulevan, huudan että mies painaisi tekokyrvän syvemmälle ja sitten vedän miehen kyrvän luokseni ja nuolen terskalta spermaa samalla kun nautintoni täyttymys tulee. Kaikenlaisia muitakin kuvitelmia minulla on tyydyttäessäni itseäni mutta tämä kertomani on ehkä kaikkein kiihottavin. Nytkin tätä kirjoittaessani olen kastellut housuni ja minun on pakko päästä laukeamaan.

Jukka-69Re: ..Ja taitavin sormin hän levittää häpyhuuliani..23.4.2020 7:19
Ihana ja kiihottava tarina.. wau

Mies32Re: ..Ja taitavin sormin hän levittää häpyhuuliani..5.8.2020 0:42
Ihana ja kiihottava tarina 😉 sait 32v miehen kalun kovaksi tolla tarinalla 😊😊

Vikke Re: ..Ja taitavin sormin hän levittää häpyhuuliani..29.11.2022 9:33
Tässä jäi sanomatta että mikä se osoite oli.. 😘



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: