Keskustelu

Lenkkeilyyn kyllästynytMiehenkin voi raiskata - ainakin toinen mies11.4.2020 17:45
Urheilullisena sieluna juoksin jälleen eräänä päivänä tavanomaista kuntolenkkiäni pururadalla kunnes metsästä hyökkäsi kaksi miestä kimppuuni.

Tappelin vastaan, minkä jaksoin, mutta mitäpä kahdelle raavaalle miehelle mahtaisi. He raahasivat minut metsään ja pakottivat olemaan hiljaa.

Tummatukkainen teki minulla Nellssonin kunnes niskani oli katketa, ja toinen laski verkkarini ja kalsarini nilkkoihini. Minut pakotettiin kyykkyyn, josta vaaleatukkainen nosti minut ilmaan ja tumma hiveli persreikääni ja jalkojeni välistä kiveksiäni alkaen runkata kyrpääni, kunnes se seisoi vaikka olinkin peloissani. Sitten hän nuolaisi sormiaan ja kostutti peräaukkoni.

Kaikki oli käynyt niin nopeasti, että vasta nyt aloin tajuta, mitä oli tapahtumassa. Ajatus yökötti minua, sillä en ollut ikinä pitänyt homoilusta, enkä väkivaltaisuudesta seksissä, enkä pitänyt nytkään. Tumma alkoi tukkia isoa kyrpäänsä perseeseeni ja minä ulisin kivusta. Hän työnsi sen kuitenkin väkisin loppuun asti, ja minusta tuntui, kuin se olisi ylettänyt kurkkuuni asti, se teki todella kipeää ja vaalea puristi minua niin lujaa, että vain vaivoin pystyin hengittämään. Kyrpä liikkui edestakaisin, kunnes se sylki kuuman nesteensä syvälle suoleeni.

Sitten vaalea laski minut seisomaan ja alkoi nuolla kyrpääni pitäen lanteistani lujasti kiinni ja tumma nuoli omia spermojaan, jotka valuivat perseestäni. Minua oksetti mutta kuitenkin laukesin vaalean suuhun. Sitten minut pakotettiin nelinkontin ja vaalea alkoi tukkia kyrpäänsä perseeseeni samalla kun tumma työnsi uudelleen jäykistyneen kyrpänsä väkisin suuhuni..

Onneksi en oksenna helposti sillä muuten olisi yrjö lentänyt, ja se olisi luultavasti vain pahentanut asiaa. Vaalean kyrpä perseessäni ja tumman suussani minua kuvotti, niin etten enää tiennyt mitä ajatella. He laukesivat melkein yhtäaikaa.

Kun aalllot perseessäni loppuivat, ne suussani alkoivat. Minä syljin ja räin, mutta sperman maku ei loppunut. Yhtäkkiä miehet alkoivat suudella toisiaan ja päästivät minusta irti. Hetken päästä juoksin minkä jaksoin. Sperma valui perseestäni ja aivan sekopäisenä syljeskelin juostessani kotia kohden.

Sen lenkin jälkeen oli suihku tarpeellisempi, kuin koskaan aikaisemmin. Sen jälkeen olen juossut lenkkini maanteillä. Mitään kiihottavaa ei kyseinen tapaus jättänyt mieleeni, mutta optimistisena luonteena olen keksinyt jotain positiivistakin: onneksi en ole nainen. Minulla ei ole vaaraa jälkiseurauksista, niinkuin monella naisella saattaisi olla.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: