Keskustelu

piiskattu "tyttö"Piiskaa isolle tytölle19.1.2020 15:10
Äitin kuoli, kun olin 13-vuotias. Koska minulla ei ollut isää eikä äitini ollut pitänyt yhteyttä muihin sukulaisiin, jouduin täitipuoleni perheeseen. Täti oli jo vanha nainen, ainakin kymmenen vuotta setää vanhempi. Setä oli punakka ja tuhti, mutta jotenkin veltto ja ja lässy. Heillä ei ollut omia lapsia. Tätini oli uskonnollinen ja innokas raamatun lukija ja lahkolainen.

Olin varhain kehittynyt lapsi. Lisäksi hyvin vilkas ja eläväinen. Siihen ikään asti olin saanut elää ilman kieltoja ja käskyjä ja noudatin nytkin samoja linjoja. Pian oli melkoinen selviö tätini mielestä, että olin kuritta kasvanut ja kunniatta kuolisin. Täti katsoi ainoaksi mahdollisuudeksi "koivuniemen herran". Setäni hän määräsi suorittamaan kurituksen. Sedälläni ei perheessä sananvaltaa ollutkaan, hän teki niin kuin täti saneli.

Piiskaus tapahtui aivan kuin rituaali. äti haki piiskan. Itse piiskaus tapahtui heidän makuuhuoneessaan. Ovi oli raollaan olohuoneeseen, jotta täti istui kutoen tai lukien. Hän ei halunnut olla paikalla, kun isolle tytölle annettiin piiskaa, kuulemma.

Setä kuori housuni kinttuihin ja otti minut polvelleen. Sen jälkeen hän vitsoi minua tasaisen jämäkästi, kunnes aloin kiemurrella ja vakuutella olevani jälleen kiltti. Katsottuaan antaneensa tarpeeks hän jätti minut makuuhuoneeseen housut kintuissa. Piiskauksen jälkeen tätini tarkasti "tuloksen". Joskus hän oli tyytymätön ja kehotti setää antamaan että tuntui ja setä otti kuuliaisesti vitsan uudelleen. Joskus täti, jäljen ollessa riittävän näkyvä, epäili sedän olevan liian ankara.

Kerran sitten setä ripsaisi enesin takapuoltani muutaman kerran ja pani sitten seisomaan eteensä hajareisin sekä työnsi hameen helmaa suuhuni. Hän tarttui lujalla otteella pakaroihini ja alkoi lipoa minua kielellään. Olin peloissani, mutta toisaalta utelias ja eihän se sattunut. Aluksi hän lipoi vatsanpohjaa ja sitten tunki vähitellen kielensä sisääni. Hetken kuluttua se alkoi tuntua sanoinkuvaamattoman hyvältä. Samaan aikaan kädet rusentelivat pakaroitani, välillä suorastaan sattui, välilä autuaallisen ihanalta. Ihmettelin, oliko se oma ääneni, joka kuului etäältä vikinänä. Ja yhtäkkiä kuin oli alkanut setä lopetti, käänsi minut polvelleen ja ripsautti vielä muutaman kerran. Jäin keskelle makuuhuoneen lattiaa seisomaan housut kintuissa ja huumaantuneena. Tätikin oli tyytyväinen tulokseen.

Tein pahaa minkä kerkesin, suorastaan odotin toista kertaa. Yritin opettaa juttua leikkitoverillenikin, muttei siitä tullut mitään.

Pahantekonikin laimeni, kun setäni seuraavilla kerroilla tyytyi vain piiskan käyttelyyn.
Kun setä siten vielä kerran yritti, hän ei päässyt alkua pidemmälle. Nähtävästi täti oli kurkkinut ovesta, joka tapauksessa hän seisoi kynnyksellä ja totesi kuivasti:
-Vai niin.

Sain vetää housut ylös ja mennä ulos, hän jäi keskustelemaan sedän kanssa. Myöhemmin hän ilmoitti, että olin jo liian iso piiskattavaksi. Jos en olisi pahoja tekemättä minut lähetettäisiin lastenkotiin.
Sen jäljen tämä onnenen hetkeni jätti myöhempään elämääni, että ainoastaan kielellä tehtynä saan orgasmin.

passionRe: Piiskaa isolle tytölle20.3.2020 13:36
Kiimainen tarina. Olusin nuollut ja pannut sua.

JarzuRe: Piiskaa isolle tytölle19.4.2020 15:36
Kimppa? Toinen läpsii ja nöyryyttää, toinen hoitelee muuten?Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: